Şanlıurfa’da sağlık camiasını üzen bir vefat haberi yaşandı. Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğü 112 Acil Sağlık Hizmetleri Başkanlığı bünyesinde ambulans sürücüsü olarak görev yapan Mehmet Uzun, geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybetti.
REŞAT UZUN’UN AMCASININ OĞLU
Uzun’un, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Reşat Uzun’un amcasının oğlu olduğu öğrenildi.
CENAZE VE DEFİN PROGRAMI
Merhum Mehmet Uzun için cenaze töreninin 15 Haziran 2026 Pazartesi günü düzenleneceği bildirildi. Uzun’un cenazesi, öğle namazına müteakip Asri Mezarlığı Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından Asri Mezarlığı’nda toprağa verilecek.
Defin işlemlerinin ardından taziyelerin aynı gün Ramazan Başak Taziye Evi’nde kabul edileceği öğrenildi.

0 Yorum